Hári Ékszertervező és Készítő Műhely
kereső
kereső
drágakövek
drágakövek
ezotéria
ezotéria
cikkek
cikkek
kosár
kosár
kedvencek
kedvencek
rólunk
rólunk
 
  Eljegyzési gyűrűk Eljegyzési gyűrűk Karikagyűrűk Karikagyűrűk Gyűrűk Gyűrűk Nyakékek Nyakékek Karkötők Karkötők Fülbevalók Fülbevalók Órák Órák Kiegészítők Kiegészítők Raktáron Raktáron  
 
 
 
Top 10 + 1 tipp, hogy mit vésessünk a karikagyűrűinkbeHa azt tervezitek, hogy vésettek a jegygyűrűtök belsejébe, számtalan variáció áll rendelkezésetekre; az egyszerű és hagyományos dátumtól és kezdőbetűktől egészen a kódolt üzenetekig, amiket csak ti ketten értetek.

Összeszedtünk néhány ötletet, hogy könnyebb legyen a választás.

 

1. A nevetek és az esküvő dátuma
A hagyományos megoldások kedvelői között ez a vésés típus soha nem megy ki a divatból. Kell, hogy legyen elég hely legalább a kereszt- vagy vezetéknevetek számára, de ha szűkebb a hely, belevésethetitek a monogramotokat is.

2. Örökké
Egy egyszerű szó, ami fontos jelentéssel bír. Rejtsétek arra vonatkozó vágyatokat, miszerint örökké együtt akartok maradni, az ujjaitok köré - így minden nap emlékezni fogtok rá, mit fogadtatok meg az oltár előtt egymásnak.

3. Amor Vincit Omnia
A latin idézet fordítása: "a szerelem mindent legyőz". Vésessetek gyűrűtök belsejébe latin szöveget, és mivel ezt csak néhány ember érti majd, sokkal személyesebb lesz számotokra az üzenet.

4. Mondat egy dalból
Van közös számotok? A dal az első randiról? Egy számotokra sokat jelentő részlet belőle? Ha nem túl hosszú az idézet, miért ne vésethetnétek a jegygyűrűtök belsejébe.

5. Becenevek
Jó ötlet az is, ha egymás becenevét vésetitek bele jegygyűrűtökbe.

6. Egy vallásos mondat
Válaszd ki egy kedvenc részedet a Bibliából, vagy egy más szövegből, költeményből, ami a vallásodra jellemző.

7. Szimbólumok
Egy szív, vagy az örökkévalóság jele - bármilyen szimbólumot vésethettek gyűrűtökbe.

8. Különleges üzenet
Válassz egy személyes mondatot, aminek csak te és jövőbeli feleséged tudja a jelentését. Hagyd, hogy mások találgassanak, vajon mi lehet az igazi jelentése. És nem feltétlenül kell egyeznie a két mondatnak - mindkettőtök azt véset bele a másiknak, amit szeretne.

9. Egy mondat az esküvői fogadalmadból
Vésess néhány rövid szót az esküvői fogadalmadból. A mondat, amit választasz, jelképezhet szerelmet, tiszteletet, bizalmat, örökkévalóságot- bármit, amit ki akartok fejezni egymás iránt. Vannak, akik érzéseiket a gyűrű külső oldalára íratják körbe. Ékesítsétel egyszerű, mintázatlan jegygyűrűtöket speciális véséssel.

10. Költészet és irodalom
Szavak bármely különleges versből vagy könyvből, aká szentimentálisak, akár humorosak.

11. Humoros
"Vedd vissza!"

 

 
 
 
  web: ekszervilag.hu email: üzlet: +36 1 212 57 26 mobil: +36 70 317 68 36