Hári Ékszertervező és Készítő Műhely
kereső
kereső
drágakövek
drágakövek
ezotéria
ezotéria
cikkek
cikkek
kosár
kosár
kedvencek
kedvencek
rólunk
rólunk
 
  Eljegyzési gyűrűk Eljegyzési gyűrűk Karikagyűrűk Karikagyűrűk Gyűrűk Gyűrűk Nyakékek Nyakékek Karkötők Karkötők Fülbevalók Fülbevalók Órák Órák Kiegészítők Kiegészítők Raktáron Raktáron  
 
 
 

Műhelyünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi ékszerek készítésében. A hagyományos kézi munka mellett, a legmodernebb technológiával dolgozunk, aminek segítségével garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget és pontosságot.

Bármilyen elképzelést megvalósítunk, de szívesen segítünk megtervezni a megálmodott ékszert, amiről igény szerint látványtervet is készítünk, és kézzel fogható formában is prezentálni tudunk. A kedves vevő válogathat saját modelljeinkből, de igény szerint a hozott mintát is elkészítjük. Aranyból és platinából dolgozunk, és a drágakövek széles választékával várjuk Önöket.

Mindennemű egyéb ékszerrel kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk: ékszerbecslés, javítás, felújítás, restaurálás, kőpótlás, vésés, kőcsiszolás és gyöngyfűzés.

Szeretettel várja Önöket: Hári Zoltán és Balogh Bea


Tekintse meg néhány elkészült termékünket!

Egyéni ékszer ötleteiket örömmel valósítjuk meg és a tervezésben is segítünk.
   
  címünk:      
  1011 Mária tér 2.  
 
elérhetőségeink:

+36 1 212 57 26
+36 70 317 68 36

nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig 11:00-18:00

 
 


 
Amennyiben tetszik az oldal, és értesülni kíván alkalmankénti érdekességeinkről,
oldalfrissülésről, akcióinkról, adja meg nevét és e-mail címét. Adatait bizalmasan kezeljük.
 
Név
 
E-mail cím
 
     
 
       
Az elképzeléstől a vásárlásigÉrdeklõdés

Ha a honlapot böngészve megtetszik egy ékszer, a képre kattintva kérhetünk róla árajánlatot. Mivel ékszerkészítõk vagyunk, az ékszereket minden esetben egyedileg, megrendelésre, méretre készítjük el (kivételt képeznek azok az üzletben található ékszerek, amelyek a honlapon is külön menüpontban szerepelnek) .Az árajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel. A beérkezõ kérésekre érkezési sorrendben válaszolunk, igyekszünk egy munkanapon belül, azonban mivel minden kéréssel egyénileg foglalkozunk, elõfordulhat, hogy rengeteg levél érkezik egyszerre, olyankor pár napos késéssel tudunk csak válaszolni. Fontos, hogy árajánlatkéréskor az e-mail címet gondosan töltsék ki, ugyanis sajnos sokszor fordul elõ, hogy e-mail cím nélküli árajánlatkéréseket kapunk, amire nem tudunk válaszolni.

 


Személyes megkeresés


Ha elégedett az általunk adott árajánlattal, jöjjön el üzletünkbe személyesen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket, esetleg megnézzük a kiválasztott képeket, köveket és közösen megtervezzük a megálmodott ékszert. Nyugodtan behozhatja a saját maga által készített skiccet, tervet, vagy akár követ is, amihez megtervezzük és elkészítjük az ékszert. A honlapunkon található ékszerek egyedileg variálhatók. Bármelyiket el tudjuk készíteni más színű, finomságú aranyból, vagy platinából, különbözõ színű, méretű kövekkel, illetve kõ nélküli gyűrűk is kérhetõek kõvel. 

Drágakövek

Az oldalunkon szereplõ fehér köves ékszerekben eredetileg gyémántok vannak, és mi is azt szoktuk javasolni, hiszen a gyémánt nem kopik, gyönyörű fényét és ragyogását örökké megõrzi. Kizárólag jó minõségű gyémántokkal dolgozunk. A cirkónia, egy szintetikus kõ, a legelterjedtebb gyémántutánzat, azonban annak élei nagyon hamar elkopnak, karcolódnak, a kõ egy idõ után mattá válik.
Üzletünkben is válogathat jó minõségű, egyedileg válogatott színes drágaköveinkbõl, amikhez igény szerint készítjük az ékszereket.

 

 

Látványterv

Lehetõség van rá, hogy az ékszert számítógéppel kimodellezzük 3 Dimenzióban, az így elkészített látványtervet pedig elküldjük e-mailben. Ha a kiválasztott modellt végleges formája elõtt szeretné élõben is megtekinteni, viaszból elkészítjük az ékszer pontos mását. Ha kõvel készül az ékszer, a köveket is bele lehet illeszteni.

 

 

 

Anyagok

Elsõsorban aranyból és platinából dolgozunk, de kívánság szerint ezüstbõl is elkészítjük a kívánt tárgyat.
 

Megvalósítás


Személyes megrendelés esetén 20-30% elõleget szoktunk kérni, de e-mailen vagy telefonon keresztül is lehetõség van a rendelésre, illetve postai utánvéttel, abban az esetben banki átutalással fizethetõ be az elõleg. Az elkészítési idõ általában 2-3 hét, platina esetében 4 hét, sürgõs esetekben olykor gyorsabban is el tudjuk készíteni az ékszert.

Külföldről történő megrendelés esetén érdeklődjön elérhetőségeink egyikén további információkért. (+3670/317-6836, info@ekszervilag.hu) 

 
 
 
  web: ekszervilag.hu email: üzlet: +36 1 212 57 26 mobil: +36 70 317 68 36