Hári Ékszertervező és Készítő Műhely
kereső
kereső
drágakövek
drágakövek
ezotéria
ezotéria
cikkek
cikkek
kosár
kosár
kedvencek
kedvencek
rólunk
rólunk
 
  Eljegyzési gyűrűk Eljegyzési gyűrűk Karikagyűrűk Karikagyűrűk Gyűrűk Gyűrűk Nyakékek Nyakékek Karkötők Karkötők Fülbevalók Fülbevalók Órák Órák Kiegészítők Kiegészítők Raktáron Raktáron  
 
 
 
Gyűrűk Nyakékek Karkötők Fülbevalók Zodiákus kövek Az Atlantiszi gyűrű


 

Eljött az ideje, hogy egy külön oldalon foglalkozzak az ezotériával az ékszerek kapcsán, ami számomra nagy öröm! Sok barátom fordult hozzám azzal a kéréssel, hogy készítsek neki olyan ékszert, amiben a hozzá illő kristály van befoglalva, vagy olyan szimbólum, ami energetizál és védelmez. Hát persze, hogy babonának tartottam a talizmánosdit!

Azért igyekeztem teljesíteni a különleges kívánságokat és ügyelni a részletekre. Aztán nem csak arról kaptam visszajelzést, hogy tetszik az ékszer és esetleg más is észrevette, hanem, hogy nagyon jól működik...

És tessék mondani mitől is? - tettem fel én is a kérdést.

Hogy tegyem fölé a kezem és érezzem meg...? - és akkor jött a megtapasztalás.
Foglalkoztatott a téma és egyre több írás és könyv került a kezembe az ezotériával kapcsolatban. Én elsősorban tudományos megközelítésből vizsgálódtam, de sok az összefüggés a különböző kultúrák hiedelmeivel és tapasztalatival is. De hiába, az ember csak abban hisz, amit saját maga tapasztal meg és kézzel foghat.

Ezért arra bátorítom a kedves látogatót, hogy „aki nem hiszi, járjon utána” alapon próbálja ki az itt közölt információk valódiságát!

 

 
 
 
  web: ekszervilag.hu email: üzlet: +36 1 212 57 26 mobil: +36 70 317 68 36