Hári Ékszertervező és Készítő Műhely
kereső
kereső
drágakövek
drágakövek
ezotéria
ezotéria
cikkek
cikkek
kosár
kosár
kedvencek
kedvencek
rólunk
rólunk
 
  Eljegyzési gyűrűk Eljegyzési gyűrűk Karikagyűrűk Karikagyűrűk Gyűrűk Gyűrűk Nyakékek Nyakékek Karkötők Karkötők Fülbevalók Fülbevalók Órák Órák Kiegészítők Kiegészítők Raktáron Raktáron  
 
 
 

Álljon itt egy idézet Roger de Lafforest írásából:
"Valóban e gyűrű - melyet valószínűleg Atlantisz lakói, az Óegyiptomiak örökhagyói készítettek - különleges titok kapuját nyitja ki előttünk, a megmagyarázhatatlan kiválasztottság és védelem titkát, melyet a kiváltságos formák által sugárzott hullámok biztosítanak, védve minden láthatatlan káros külső hatás vagy agresszió ellen. Valóban léteznek olyan ún. alakhullámok, amelyek képesek létrehozni rendíthetetlen védőkorlátot, megállítva és semlegesítve minden olyan erőt, amely például egy lakás vibrációs légkörét vagy lakóinak egyensúlyát megzavarhatná, beleértve egészségüket, esélyeiket, szerencséjüket. Az atlantiszi   gyűrű  éppen   ilyen csodákra képes."

André de Bélizal radiesztéziai kutatásai során a gyűrű következő tulajdonságait írta le:
A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek   képesek   létrehozni egy,   még kideríthetetlen  elv szerint aktívan működő  védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz  kívánság,   átok,   rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése (vagy akár transzformálása) is. A védelmet működtető erő emellett tiszteletben tartja szabad akaratunkat, így ha valaki például öngyilkossági   tervet   fontolgat,   a  gyűrű nem fogja megakadályozni ennek végrehajtásában.
A második tulajdonsága a gyógyítás. Természetesen nem a konkrét organikus sebek gyógyításáról van szó, hanem bizonyos funkciók és az energetikai egyensúly helyreállításáról, illetve fájdalomcsillapításról.
A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése.  A gyűrű segít az olyan dimenziókkal   való kapcsolatteremtésben,  amelyekről eddig csak a metafizikai jelenségek
kapcsán hallhattunk információkat. A gyűrű viselője érzékennyé  válik bizonyos  hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

A gyűrű mintája a hordozó   anyagtól   függetlenül   is működik,  így akár ábra formájában is.
Itt fontos megjelölni, hogy környezetünkben minden tárgy és alak a saját magára jellemző energiával sugároz, ami pozitív, közömbös, vagy negatív hatással lehet ránk. E jelenséget a világ számos ősi kultúrkörében felfedezték és gyakorlati célokra használták. Legismertebbek az egyiptomi piramisok, de más geometriai formák, amulettek, jelek, szimbólumok is elterjedtek.

Az egyiptomi piramisok a legtitokzatosabb ember alkotta építményekhez tartoznak.
A "piramis" szó jelentése: "a benti tűz". Itt a tűz az egyetemes életerőt jelentheti.  A piramisok által generált hatalmas erejű sugárzás több lelkes kutatót és gyógyítót sarkallt munkára. Az 50-es évek végén nagy visszhangja volt a Karel Drbal cseh feltaláló által épített mini piramisnak, melyben a belehelyezett borotvapenge regenerálódik. A benne tartott pengével akár 200-szor is lehet borotválkozni!  A Keopsz piramis miniatürizált mása. A mini-piramist a növényi magok csíráztatásához, vagy a benne tárolt vízzel öntözésükhöz is használhatjuk. A piramisban tartott élelmiszer tovább tartja meg frissességét, az íze pedig javul.

Tovább >>

 

 
 
 
  web: ekszervilag.hu email: üzlet: +36 1 212 57 26 mobil: +36 70 317 68 36